Més de mig segle d'experiència i dedicació
Fabricació de tèxtils amb |lli/cotó/llana/polièster

La nostra àmplia experiència, ens permet produir teles d'alta qualitat de manera eficient i precisa. 

Experts en la fabricació de tèxtils

A les indústries Vimatex som experts en la fabricació d'una àmplia varietat de teixits, amb un enfocament especial sobre cotó, polièster, de lli i de llana. La nostra passió per l'excel·lència ens ha portat a oferir productes tèxtils excepcionals des de fa més de mig segle.

La qualitat de la matèria primera
Gran varietat de teixits
Acabats personalitzats
Experiència i excel·lència

Donem cobertura a tots els sectors

Entenem les necessitats de cada sector; moda, automoció, tèxtil, llar o estris??, tenim els teixits perfectes pel teu projecte professional. La nostra gamma diversa i sofisticada de productes sorprendrà i et permetrà destacar en un mercat competitiu.

Els nostres telers Gamma i Picanyol i la nostra àmplia experiència, ens permeten produir teles d'alta qualitat de manera eficient i precisa. Ens enorgulleix l'artesania que es troba en tots i cadascun dels nostres productes i la satisfacció dels nostres clients.

Alguns dels nostres teixits

Cotó

El cotó és un teixit suau i transpirable, ideal per a la roba i roba de llit. Ofereix un confort excepcional i és hipoal·lergènic, ideal per a pells sensibles. La seva capacitat d'absorció, fa que sigui una opció popular durant els mesos d'estiu, aportant frescor i lleugeresa.

La llana

La llana és un teixit càlid i aïllant que ofereix una protecció contra el fred i la seva natural textura suau proporciona comoditat i un aspecte elegant. La llana és resistent i de llarga durada, mantenint la seva forma i propietats al llarg del temps. A més a més, la seva capacitat d'absorció de la humitat fa que sigui ideal per canvi de climes.

Roba

La roba és un teixit fresc i lleuger, ideal per l'estiu. La seva transpirabilitat i propietats termoreguladores fan que sigui una elecció ideal per a climes més càlids. La roba és robusta i duradora, fet que ofereix una sensació de luxe i elegància. A més a més, és un teixit que és sostenible, ja que prové de la planta de lli, que necessita menys aigua i sense pesticides per al seu cultiu.

Polièster

El polièster és un teixit versàtil i de llarga durada. És resistent a les arrugues i la decoloració, de manera que és ideal per peces de roba d'ús freqüent. A més a més, té una bona capacitat per donar forma a la retenció i ràpid assecat. El polièster és resistent a les taques i fàcil de cuidar i això fa que sigui una opció popular per a la roba i tèxtils de la llar.