Teixits

A Industrial Vimatex produïm teixits de primera qualitat, tenint en compte cada detall, començant per treballar amb les millors matèries primeres.

Àmplia gamma de teixits

A Industrial Vimatex produïm teixits de primera qualitat, tenint en compte cada detall, utilitzant les millors matèries primeres. La nostra capacitat productiva ens permet oferir una gran col·lecció de teixits de cotó, polièster, de lli i de llana, dissenyat per satisfer els més exigents estàndards de la indústria tèxtil.

Els nostres teixits de cotó són suaus, transpirables i confortables, ideals per a la roba i tèxtils de la llar. A més, oferim una àmplia gamma de teixits de polièster, el qual és conegut per la seva durabilitat, resistència i fàcil manteniment. Si vostè està buscant teixits per aconseguir una decoració elegant i sofisticada, la nostra selecció de teixits de lli és perfecte, perquè ofereix una combinació única de frescor i elegància. Finalment, els nostres teixits de llana proporcionen una calidesa i aïllament excepcional, ideal per a roba d'abric i teixits pels climes freds.

A Industrial Vimatex ens comprometem a utilitzar els millors materials i tecnologies de fabricació, per tal de garantir la qualitat i la satisfacció del client. Explora la nostra gran varietat de teixits i descobreix l'excel·lència de cada fil que teixim.

Teixit de cotó

El cotó és un teixit suau i transpirable, ideal per a la roba i roba de llit. Ofereix un confort excepcional i és hipoal·lergènic, ideal per a pells sensibles. La seva capacitat d'absorció, fa que sigui una opció popular durant els mesos d'estiu, aportant frescor i lleugeresa.

Roba polar

La llana és un teixit càlid i aïllant que ofereix una protecció contra el fred i la seva natural textura suau proporciona comoditat i un aspecte elegant. La llana és resistent i de llarga durada, mantenint la seva forma i propietats al llarg del temps. A més a més, la seva capacitat d'absorció de la humitat fa que sigui ideal per canvi de climes.

Roba de teixit

La roba és un teixit fresc i lleuger, ideal per l'estiu. La seva transpirabilitat i propietats termoreguladores fan que sigui una elecció ideal per a climes més càlids. La roba és robusta i duradora, fet que ofereix una sensació de luxe i elegància. A més a més, és un teixit que és sostenible, ja que prové de la planta de lli, que necessita menys aigua i sense pesticides per al seu cultiu.

Teixit de polièster

El polièster és un teixit versàtil i de llarga durada. És resistent a les arrugues i la decoloració, de manera que és ideal per peces de roba d'ús freqüent. A més a més, té una bona capacitat per donar forma a la retenció i ràpid assecat. El polièster és resistent a les taques i fàcil de cuidar i això fa que sigui una opció popular per a la roba i tèxtils de la llar.