Els nostres telers

A Industrial Vimatex, tenim plena confiança en la nostra tecnologia i fabricació de coneixements, per obtenir teixits d'alta qualitat.

A Vimatex, tenim 20 telers, 10 GAMMAX PICANOL i 10 OPTIMAX PICANOL, dissenyats per oferir la versatilitat i la qualitat en cadascun dels teixit que produïm. La nostra capacitat per a la fabricació de tot tipus de teixits ens distingeix com a empresa líder en aquest sector. Gràcies al disseny ergonòmic i la capacitat per abraçar una àmplia varietat de fils, els nostres telers ens ofereixen molta flexibilitat i versatilitat a la nostra producció.

Som especialistes en la fabricació de tèxtils, la qual cosa significa que treballem d'una manera tradicional, tenint cura de cada detall amb dedicació i precisió. Això ens permet oferir un enfocament personalitzat per a cada client, adaptant-nos a les seves necessitats específiques i garantint la màxima satisfacció en cadascun dels productes que fabriquem. La nostra tecnologia d’avantguarda i experiència en la fabricació ens permet oferir la millor garantia, per a obtenir teixits d'alta qualitat.